17:24 23.11.2023

Суд наклав арешт на майно Дубінського, його матері та колишньої дружини

2 хв читати
Суд наклав арешт на майно Дубінського, його матері та колишньої дружини

Слідчий суддя наклав арешт на майно підозрюваного в державній зраді народного депутата Олександра Дубінського, зокрема оформленого і на його родичів, повідомляє Державне бюро розслідувань (ДБР).

"За матеріалами ДБР накладено арешт на майно народного депутата, якого підозрюють у державній зраді, зокрема оформлене і на його родичів. За матеріалами Бюро слідчим суддею накладено арешт на майно чинного народного депутата, частину якого зареєстровано на його матір та колишню дружину. Всього арештовано 39 об’єктів нерухомості, зокрема, 23 квартири в столиці, 8 земельних ділянок, два житлові будинки у Києві та області та 15 автомобілів", - ідеться в повідомленні ДБР у четвер.

За повідомленнями ЗМІ, йдеться про народного депутата Олександра Дубінського.

Як повідомляє ДБР, під час розслідування кримінального провадження стало відомо, що "чинний народний депутат, його мати і дружина протягом кількох останніх років стали власниками великої кількості квартир, автомобілів, двох будинків і сімдесяти соток землі на загальну суму близько двох з половиною мільйонів доларів. При цьому офіційні доходи фігуранта та його близьких не дозволяли набути таку кількість майна".

Також слідчі ДБР встановили, що нардепом, його матір'ю та на сьогодні вже колишньою дружиною впродовж 2008-2023 років проведено ризикові фінансові операції на мільйонні суми, зокрема з готівкою. Вони значно перевищують офіційно отримані доходи, що може свідчити про легалізацію коштів через придбання родиною високоліквідних активів, а також зарахуванням грошей на депозитні рахунки.

Як зазначається в повідомленні ДБР, досудове розслідування здійснюється за ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків) та ст. 209 КК України (легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом). Процесуальне керівництво здійснює Офіс генерального прокурора.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під Вовчанськом ворожий дрон влучив у вантажівку, водій важко поранений - Синєгубов

Австралія виділяє Україні пакет у 100 млн доларів - міністр оборони Марлз

Сирський на зустрічі у форматі Рамштайн розповів про загострення ситуації на фронті та потреби України

Голові Броварської райадміністрації Майбоженку, який скоїв ДТП із чотирма постраждалими, висунуто підозру

Найближчими днями в Україні трохи потеплішає, місцями пройдуть короткочасні дощі

Шмигаль ознайомився з процесом зведення фортифікацій на кордоні з Білоруссю у Волинській області

Світ має всі можливості, щоб допомогти збивати кожну ракету і кожен дрон російських терористів - Зеленський

Унаслідок негоди без світла майже 4 тис. споживачів у 28 населених пунктах Сумської області - Міненерго

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА