14:03 08.11.2023

У Луганську ліквідували колаборанта Філіпоненка, який раніше очолював т. зв. МВС "ЛНР", - ГУР

1 хв читати
У Луганську ліквідували колаборанта Філіпоненка, який раніше очолював т. зв. МВС "ЛНР", - ГУР

Воєнного злочинця Михайла Філіпоненка ліквідували в Луганську вранці в середу, повідомляється на сторінці Головного управління розвідки Міністерства оборони України у фейсбуці.

"О 08:40 унаслідок вибуху автомобіля ліквідували так званого депутата так званого "вєрховного совєта лнр" від російської партії лдпр - філіпоненка міхаіла юрьєвіча... Спеціальну операцію з ліквідації ката Філіпоненка реалізували спільно з представниками руху опору. Внаслідок ранкового вибуху Філіпоненко загинув на місці", - ідеться в повідомленні.

За даними ГУР, Філіпоненко був причетний до організації катівень на окупованих територіях Луганської області, де військовополонених і цивільних заручників піддавали тортурам. При цьому сам Філіпоненко особисто жорстоко катував людей.

"Воєнний злочинець філіпоненко, який раніше обіймав посаду так званого міністра внутрішніх справ терористичного утворення "лнр", мешкав за адресою м. Луганськ, вулиця Парашутна, 48... Усі адреси проживання зрадників та місць їхньої служби терористичній росії на тимчасово окупованих територіях України - відомі... Усі воєнні злочинці та колаборанти отримають справедливу відплату! Полювання триває", - резюмується в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА