07:17 22.10.2023

До 16 збільшилася кількість постраждалих від російської ракетної атаки по терміналу "Нової пошти" на Харківщині

1 хв читати
До 16 збільшилася кількість постраждалих від російської ракетної атаки по терміналу "Нової пошти" на Харківщині

До 16 збільшилася кількість постраждалих від російської ракетної атаки по терміналу "Нової пошти" на Харківщині, вибухотехніки вилучили уламки С-300 на місці події, повідомила пресслужба Національної поліції Харківської області.

"Унаслідок нічного обстрілу села Коротич загинуло 6 осіб, 16 поранено: поліція документує наслідки воєнного злочину росіян", - ідеться в повідомленні.

Повідомляється, що правоохоронці продовжують працювати на місці влучання російської ракети. Інформація про загиблих і поранених уточнюється.

"До ВП№2 ХРУП №1 21 жовтня близько 22:20 надійшло повідомлення про те, що внаслідок ворожого обстрілу села Коротич Пісочинської територіальної громади горить відділення Нової пошти та вантажний автомобіль", - розповіли в поліції.

Зазначається, що станом на 02:30 на території терміналу компанії перебували 22 особи, з них 6 осіб загинули та 16 поранено. Серед постраждалих - чоловіки віком від 19 до 43 років. Із травмами різного ступеня тяжкості їх доправили до лікарні.

Фахівці вибухотехнічного управління вилучили уламки ракети С-300. Слідчі разом із криміналістами та судмедекспертами проводять огляд тіл загиблих.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ст.438 Кримінального кодексу України.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА