18:45 20.10.2023

Фонд Зеленської запускає проєкт відбудови зруйнованого в Бородянці Центру дитячої творчості вартістю $1 млн

1 хв читати
Фонд Зеленської запускає проєкт відбудови зруйнованого в Бородянці Центру дитячої творчості вартістю $1 млн

Фонд першої леді України Олени Зеленської запускає проєкт відбудови зруйнованого ракетним ударом РФ Центру дитячої та юнацької творчості в Бородянці вартістю в $1 млн, на його місці з'явиться новий творчо-спортивний хаб.

"Фонд Олени Зеленської розпочинає проєкт відбудови центру дитячої та юнацької творчості. На місці зруйнованого закладу в Бородянці буде зведено новий творчо-спортивний хаб. На відновлення об’єкта Фундація першочергово спрямує $1 млн", - повідомила Зеленська у своєму телеграмі.

Зазначені кошти є благодійним внеском канадського Фонду сім'ї Джеймса та Луїзи Темертеїв, які від початку повномасштабної війни підтримують аналогічні проєкти в Україні.

"Відбудова дитячого хабу в Бородянці – це інвестиція в майбутнє наших дітей. Вона має стати однією із сотень історій відновлення всієї України", - сказала Зеленська.

Вона також додала, що команда її Фонду та Фонду Темертеїв, а також голова Київської ОВА Руслан Кравченко вже оглянули місце та обговорили перші кроки реалізації проєкту.

Як повідомлялося, Центр дитячої та юнацької творчості в Бородянці був зруйнований російською ракетою вщент ще в перші дні окупації Київщини.

Раніше Фонд Темертеїв уже перераховував $500 тис. на потреби людей із деокупованих територій Харківської області, а також закуповував генератори для безперебійної роботи критичної інфраструктури Куп'янського, Лозівського та Чугуївського районів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА