19:03 15.10.2023

У Харківській області на вибуховому пристрої підірвалася дитина

1 хв читати
У Харківській області на вибуховому пристрої підірвалася дитина

Сьогодні в с. Кам'янка Ізюмського району Харківської області на вибухонебезпечному предметі підірвався 14-річний хлопчик, його госпіталізували з пораненням, і він отримує необхідну допомогу лікарів, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у неділю.

"Сьогодні в с. Кам'янка Ізюмського району на вибухонебезпечному предметі підірвався 14-річний хлопчик. Госпіталізований із пораненням, отримує необхідну допомогу лікарів. Укотре закликаю мешканців Харківщини пам'ятати про високу мінну небезпеку та бути дуже обережними", - написав Синєгубов у своєму телеграм-каналі.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, дитина постраждала від вибуху протипіхотної міни ПФМ-1 "Пелюстка" під час збору металобрухту зі своїм батьком.

"За попередніми даними, він разом із батьком збирав металобрухт і натрапив на протипіхотну міну ПФМ-1 "Пелюстка". Постраждалого госпіталізовано з діагнозом мінно-вибухова травма та поранення правої стопи", - повідомляють у телеграм-каналі ДСНС у неділю ввечері.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА