14:56 12.10.2023

Авдіївку ворог розглядає як можливість здобути знакову перемогу і переломити перебіг бойових дій, кинув туди багато піхоти

1 хв читати
Авдіївку ворог розглядає як можливість здобути знакову перемогу і переломити перебіг бойових дій, кинув туди багато піхоти

Ворог розглядає м. Авдіївка в Покровському районі Донецької області як можливість здобути знакову перемогу і переломити перебіг бойових дій, повідомив речник Об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун.

"Авдіївку ворог розглядає як можливість отримати якусь знакову перемогу і переломити хід бойових дій. Якщо на момент початку повномасштабного вторгнення Авдіївка розглядалася ворогом як щось незначне, то сьогодні захоплення або оточення Авдіївки для нього чи не найбільше, чого він може досягти на цьому етапі", - сказав він в ефірі телемарафону в четвер.

За словами спікера, ворог активно застосовує авіацію і продовжує наступальні дії. Минулої доби росіяни завдали одного ракетного удару і 39 авіаційних, відбулося 51 бойове зіткнення. Загалом противник здійснив 930 артилерійських обстрілів.

Штупун наголосив, що ворог кинув величезну кількість піхоти та безліч бронетехніки саме на Авдіївський напрямок.

"Наші воїни активно знищують ворога та його техніку масово. Станом на зараз фіксується трохи менша кількість бронетехніки, але ворог намагається йти вперед піхотою", - розповіли в Силах оборони.

Штупун також зазначив, що українські воїни продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку. "Поліпшили тактичне положення в районі на захід від Роботиного", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА