14:06 12.10.2023

Україна тримає позиції в Авдіївці - Зеленський

1 хв читати
Україна тримає позиції в Авдіївці - Зеленський

Сили оборони України тримають позиції в Авдіївці (Донецька обл.), повідомив президент України Володимир Зеленський.

"Авдіївка. Тримаємо позиції. Саме українська сміливість і єдність визначають, як завершиться ця війна. Маємо всі про це пам’ятати", - написав він у телеграм-каналі.

На авдіївському напрямку українські воїни продовжують тримати оборону, за добу відбили більше ніж 10 атак ворога в районі Авдіївки і стільки ж на мар'їнському напрямку, повідомили в Об'єднаному пресцентрі Сил оборони таврійського напрямку.

"В зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на авдіївському напрямку наші захисники мужньо тримають оборону, відбили понад 10 атак ворога в районі Авдіївки та ще 10 атак східніше Степового, південно-східніше Сєверного та південніше Первомайського Донецької області", - йдеться в повідомленні у фейсбуці у четвер.

На мар'їнському напрямку минулої доби Сили оборони успішно відбили понад 10 атак ворога в районах Мар'їнки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області. Крім того, на шахтарському напрямку ворог вів безуспішні наступальні дії в районах на південь від Золотої Ниви та на південний схід від Вугледара Донецької області.

На запорізькому напрямку українські захисники також стримують ворога в районі населеного пункту Вербового Запорізької області.

 

Фото: Oleg Palchyk

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА