11:29 05.10.2023

Кабмін призначив ще трьох заступників міністра оборони

2 хв читати
Кабмін призначив ще трьох заступників міністра оборони

Кабінет Міністрів України призначив ще трьох заступників міністра оборони.

Згідно з повідомленням уряду в телеграм-каналі, на засіданні 5 жовтня Кабмін призначив заступниками міністра оборонного відомства Івана Гаврилюка, Станіслава Гайдера і Дмитра Кліменкова.

Як написав у фейсбуці міністр оборони Рустем Умєров, Гаврилюк буде заступником міністра з питань військово-технічної політики.

"Генерал-лейтенант. У квітні-серпні 2022 року був головою робочої групи України в координаційному центрі з надання допомоги в Німеччині, раніше - радник командувача сил логістики Збройних сил України та керівник головного управління логістики - заступник начальника генерального штабу ЗСУ. Найважливіші завдання - розвиток озброєння та військової техніки Сил оборони, перепрофілювання українського ОПК на номенклатуру НАТО та тісне співробітництво з країнами-партнерами", - повідомив Умєров.

За словами міністра, Кліменков буде заступником з питань закупівель, а його ключові пріоритети на посаді - стандартизація, систематизація, дієвий контроль і цифровізація закупівель, створення поетапного алгоритму закупівель і контролю, повноцінний запуск Агенції нелетальних закупівель.

"Раніше працював комерційним директором АТ "Укртрансгаз". За час роботи йому вдалося більш ніж на 50% перевиконати план із закачування газу до підземних сховищ та на 15% збільшити кількість клієнтів-нерезидентів. До цього працював першим заступником голови ФДМ, директором з інфраструктури та логістики "МАУ" та керівником великих проєктів у шведській компанії "Еріксон", - поінформував глава Міноборони.

Гайдер, за словами Умєрова, буде заступником з питань інституційного розвитку, головним пріоритетом якого є розбудова стійкої та цілісної інституції Міноборони, що спирається на дані та забезпечує прозорість і підзвітність.

"Станіслав - керівник цифрової трансформації Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). На попередній посаді займався стратегічним плануванням агентства за методологією цілей і ключових результатів (OKRs), де було переналаштовано ключові бізнес-процеси. Під його управлінням запущено Антикорупційний портал України, Реєстр корупціонерів, Єдиний портал повідомлень викривачів корупції", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українські воїни розбили колону техніки й піхоту окупантів, які намагалися здійснити прорив на Харківщині

Окупанти вдарили по фермі в Коротичах, один цивільний загинув, троє поранені - Синєгубов

Зеленський змінив першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки - указ

ЗАСТУПНИК МІНІСТРА РОЗВИТКУ ГРОМАД, ТЕРИТОРІЙ ТА ІНФРАСТРУКТУРИ АЗАРХІНА НАПИСАЛА ЗАЯВУ ПРО ЗВІЛЬНЕННЯ З ПОСАДИ У ЗВ'ЯЗКУ ЗІ ЗВІЛЬНЕННЯМ ВІЦЕПРЕМ'ЄРА КУБРАКОВА

На Херсонщині в пожежі, що розпочалася внаслідок обстрілу, загинули двоє людей - голова ОВА

Кількість поранених у Вовчанську зросла до 5 людей - прокуратура

Україна і Сербія домовилися про проведення першого з 2013 року засідання Міжурядової комісії з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва - Кулеба

На краматорському напрямку відбулося 27 бойових зіткнень - Генштаб ЗСУ

Рада оборони Харківщини вирішила примусово евакуювати з прикордонних громад дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Кличко терміново передав захисникам Вовчанська 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА