15:21 22.03.2023

46 підземних станцій Київського метро укомплектували додатковими розкладними стільцями, ковдрами та матрацами на випадок повітряної тривоги

1 хв читати
46 підземних станцій Київського метро укомплектували додатковими розкладними стільцями, ковдрами та матрацами на випадок повітряної тривоги

У столичному метрополітені 46 підземних станцій укомплектували додатковими розкладними стільцями, ковдрами та матрацами, повідомляє Київський метрополітен.

"Люди можуть скористатися стільцями на час оголошення сигналу "повітряна тривога". Для цього необхідно підійти до чергової по станції, яка перебуває на платформі", - йдеться в повідомленні КП "Київський метрополітен" у фейсбуці в середу.

"Після відбою повітряної тривоги просимо повертати стільці працівникам станції, а також закликаємо дбайливо ставитися до майна і пам’ятати, що стільці використовуватимуть й інші люди", - зазначається в повідомленні.

Потреба на кожну станцію формувалася з урахуванням її особливостей, пасажиропотоку та кількості цивільного населення, яке користується станцією як укриттям. На випадок тривалої небезпеки (понад 12 годин) передбачено використання ковдр і матраців.

Як повідомлялося, на початку березня IOM Ukraine передала гуманітарну допомогу для поліпшення умов перебування людей на підземних станціях метрополітену на період оголошення сигналу "повітряна тривога". Надана допомога складається з 10 500 розкладних стільців, 1500 ковдр і 1500 матраців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Агресор у неділю обстрілював Нікополь та Покровську ОТГ – голова ОВА

Україна все ще чекає на постачання обіцяних США озброєнь – Зеленський

ГУР Міноборони України повідомило про знищення двох тепловозів у РФ

Зеленський провів телефонну розмову з лідером меншини у Палаті представників США, запросив його в Україну

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У регіонах РФ, які можуть бути вразливими для українських БПЛА, скасували паради до 9 травня - британська розвідка

Росіяни скинули 11 КАБ на правобережну частину Херсонської області - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА