12:55 26.01.2023

В Україні очікується незначне похолодання, місцями сніг

2 хв читати
В Україні очікується незначне похолодання, місцями сніг

Найближчої доби в Україні очікується незначне похолодання, місцями з невеликим снігом.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у п'ятницю, 27 січня, в Україні без опадів, лише в Карпатах, більшості північних областей, уночі у Хмельницькій та Вінницькій областях невеликий сніг, удень на Одещині невеликі опади.

У східних, Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській, Сумській областях та в Карпатах вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-східний, у північних областях південно-східний, 3-8 м/с.

Температура вночі 2-7° морозу, у східних областях 8-13° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, на Закарпатті та в Криму 4-9° тепла.

У Києві у п'ятницю вночі без опадів, удень невеликий сніг. Вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень 0-2° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, в Києві 27 січня найвища температура вдень (7,7°) була у 1902 році, найнижча вночі (-24,7°) у 1954 році.

У суботу, 28 січня, на більшій частині території країни без суттєвих опадів, на Одещині, на крайньому півдні невеликий сніг та дощ. У східній частині вночі та вранці місцями туман.

Вітер північно-східний із переходом на північно-західний, 5-10 м/с, у південній частині місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, у східних областях 8-12° морозу; вдень від 3° морозу до 2° тепла, на Закарпатті 1-6° тепла.

У Києві у суботу без суттєвих опадів. Вітер північно-східний із переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 0-2°.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА