19:05 12.12.2022

Колаборанта Булюка поранено в результаті підриву автомобіля в Скадовську

1 хв читати

Ексдепутат Херсонської обласної ради Віталій Булюк, який пішов на співпрацю з російською окупантами та обійняв незаконну посаду "першого заступника губернатора" у створеній на сході області окупаційної адміністрації, постраждав внаслідок підриву автомобіля в м.Скадовську.

"Автомобіль Віталія Булюка сьогодні вибухнув у Скадовську. О 12:30 автомобіль колаборанта вибухнув біля приватного будинку Віталія Булюка на вулиці Маріїнській", - повідомляється в телеграм-каналі Скадовської міськради в понеділок.

Булюка з пораненнями доставлено до однієї з лікарень окупованого Сімферополя. Водій автомобіля загинув на місці, ним виявився чоловік колаборантки Людмили Козлової.

Після події кілька кварталів навколо будинку та центру міста були оточені, окупанти проводять обшуки та перевірки документів у місцевих мешканців. Окупований Скадовськ було закрито на в'їзд та на виїзд, на під'їздах до нього було заблоковано весь транспорт: шкільні автобуси, таксі, приватні автомобілі.

Колаборант Вадим Ільмієв, який обійняв в окупаційній адміністрації області посаду "міністра охорони здоров'я", підтвердив російським журналістам цю інформацію. "Булюк справді постраждав. Його стан середньої тяжкості, стабільний. Водій автомобіля загинув на місці. За моїми даними, спрацювала міна спрямованої дії, автомобіль згорів", - сказав він.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Макрон вітає "зобов'язання" Китаю "утримуватися від продажу будь-якої зброї" Москві

Пентагон засудив "безвідповідальну риторику" Росії

ХАМАС заявив про згоду на запропоновану Єгиптом і Катаром угоду про припинення вогню в Секторі Гази

Саміт миру покаже, хто дійсно виступає за рівноправність у світі

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

Генштаб ЗС України: Українська авіація за добу завдала 11 ударів по локаціях військ РФ

Генштаб ЗС України: За добу відбулося 87 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 22 атаки ворога

Сили оборони України не підривали міст через канал Сіверський Донець-Донбас

Армія РФ завдала авіаудару по Костянтинівці, поранено чотирьох людей

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА