07:51 24.11.2022

Окупанти виготовляють залізобетонні конструкції на тимчасово окупованій території АР Крим

1 хв читати
Окупанти виготовляють залізобетонні конструкції на тимчасово окупованій території АР Крим

На тимчасово окупованій території АР Крим окупанти проводять роботи з виготовлення залізобетонних конструкцій, повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України.

"Готову продукцію вивозять у напрямку міста Армянськ", - наголошується у зведенні, опублікованому на фейсбуці у четвер уранці.

За наявною інформацією у тимчасово зайнятій Горлівці Донецької області окупаційна влада надала вказівку медичному персоналу лікарень про вилучення документів загиблих найманців приватної військової компанії "Вагнер", "не проводити судмедекспертизу тіл і пакувати їх у санітарні мішки для транспортування. Пункт призначення поки невідомий".

Минулої доби авіація ЗСУ завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки окупантів та по 2 позиціях зенітних ракетних комплексів.

Підрозділи українських ракетних військ та артилерії вразили 4 райони зосередження особового складу та озброєння і військової техніки окупантів, позицію протиповітряної оборони та ще один важливий ворожий об'єкт.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА