13:58 22.08.2022

"Запоріжсталь" "Метінвесту" передав запорізькій частині НГУ сучасний дрон та 1,5 тис. бронежилетів

2 хв читати

Запорізький металургійний комбінат "Запоріжсталь", що входить до групи "Метінвест", передав військовослужбовцям Національної гвардії України (НГУ) сучасний розвідувальний дрон та чергову партію в 1,5 тис. бронежилетів.

"Дрони ми передаємо військовим досить системно, до цього передавали їх командуванню Сухопутних військ України. Нещодавно до нас звернулося командування бригади НГУ, яка базується в Запоріжжі, що крім засобів захисту бійців їм також потрібен дрон. Ми його передали, розуміємо, наскільки він важливий для виконання бойових завдань", - сказав генеральний директор "Запоріжсталі" Олександр Мироненко, якого цитує пресслужба.

Він також додав, що частина бронежилетів для військовослужбовців НГУ у кількості 500 одиниць залишаться у Запоріжжі, а тисячу передадуть на південь України – військовослужбовцям, які захищають Миколаївську, Одеську та Херсонську області.

Мироненко зазначив, що з початку широкомасштабного вторгнення військ РФ в Україну запорізькі підприємства компанії "Метінвеста" передали понад 20 тис. бронежилетів до ЗСУ, Нацгвардії, ДСНС, ДПСУ та підрозділу Сил територіальної оборони - вони високого 4+ класу захисту.

"Пластини до цих бронежилетів виготовлені на підприємствах "Метінвесту", а плитоноски були закуплені за кордоном або пошиті на підприємствах-підрядниках компанії", – констатував топменеджер, зазначивши, що у пріоритеті – підрозділи на передовій.

Велику партію бронежилетів отримало й Управління патрульної поліції у Запорізькій області.

"Запоріжсталь" – одне з найбільших промислових підприємств України, продукція якого має широкий попит у споживачів як на внутрішньому ринку, так і в багатьох країнах світу. Спеціалізація комбінату - високоякісний сталевий г/к рулон, г/к лист, холоднокатаний лист, х/к рулон із вуглецевих та низьколегованих сталей, а також сталева стрічка, чорна жерсть, гнутий профіль.

Основними споживачами продукції є виробники зварювальних труб, підприємства автомобільного, транспортного, сільськогосподарського машинобудування, виробники виробів побутової техніки.

"Запоріжсталь" перебуває в процесі інтеграції до групи "Метінвест", основними акціонерами якої є ПрАТ "Систем Кепітал Менеджмент" (71,24%) та група компаній "Смарт-холдинг" (23,76%).

ТОВ "Метінвест Холдинг" - управляюча компанія групи "Метінвест".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА