13:37 11.08.2022

Правоохоронці викрили ексдекана медвишу на шахрайстві із сертифікатами "Крок" для студентів-медиків

1 хв читати
Правоохоронці викрили ексдекана медвишу на шахрайстві із сертифікатами "Крок" для студентів-медиків

Правоохоронці повідомили колишньому декану одного з медичних вищих закладів освіти та трьом його спільникам про підозру за фактами шахрайства, замаху на незаконне заволодіння шляхом шахрайства документом та підроблення офіційних документів, повідомляє Офіс генерального прокурора.

"За даними слідства, підозрювані під керівництвом колишнього декана одного з медичних вищих закладів освіти організували шахрайську схему, пов'язану зі складанням ліцензованих іспитів у медичному виші столиці. Декан за грошову винагороду від $3000 сприяв студентам-медикам в успішному складанні одного з іспитів "Крок" та одержанні відповідного сертифіката", - зазначено в повідомленні.

На прохання студентів про складання іспиту він пропонував знайомим викладачам та студентам, які успішно навчалися чи навчаються у вишах медичного спрямування, за кошти скласти іспит "Крок" замість замовника.

Підозрювані отримували від клієнта паспорт і підробляли його шляхом заміни фотографії. У подальшому підставний студент-відмінник складав відповідний іспит, що є підставою для отримання сертифіката та можливістю продовження подальшого навчання справжнього студента на медичному факультеті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА