08:01 02.08.2022

Мінреінтеграції опублікувало алгоритм дій для евакуації з Донецької області

1 хв читати
Мінреінтеграції опублікувало алгоритм дій для евакуації з Донецької області

Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій України озвучило список дій для громадян, які мають намір евакуюватись із Донецької області, повідомляє пресслужба міністерства.

"Для тих, хто має намір евакуюватися, у Мінреінтеграції озвучили алгоритм дій: 1-й крок – звернутися на гарячі лінії Донецької ОДА або скористатися відповідними чат-ботами. 2-й крок – на підставі звернення до вас приїдуть додому, допоможуть зібратися та довезуть до місця евакуації, 3-й крок – відправлення до небезпечної зони. Транспортування людей відбувається поїздами та автобусами. 4-й крок – під час поїздки вам допоможуть оформити довідку ВПО. 5-й крок – після прибуття вас зустрінуть, нададуть першу фінансову допомогу від держави", - сказано у повідомленні, опублікованому на сайті.

Віцепрем'єр-міністр з реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук наголосила, "що евакуюватися нікого примушувати не будуть, а громадяни, які відмовляються від евакуації, беруть персональну відповідальність за своє життя та за життя своїх дітей".

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА