07:25 30.07.2022

МКЧХ запропонував допомогу в евакуації поранених українських військових в Оленівці та безоплатному переданні медикаментів, захисного спорядження та матеріалів для судово-медичної експертизи

1 хв читати

Міжнародний комітет Червоного Хреста (МКЧХ), ознайомлений із ситуацією в Оленівці, запропонував допомогу в евакуації поранених та безоплатному переданні медикаментів, захисного спорядження та матеріалів для судово-медичної експертизи.

"Міжнародному комітету Червоного Хреста відомі повідомлення про напад на об'єкт, де тримали військовополонених та інших осіб, позбавлених волі, в Оленівці. Наші думки з усіма пораненими та сім'ями, які відчайдушно намагаються дізнатися, чи живі їхні близькі, поранені чи вбиті", – йдеться у повідомленні на сайті організації у п'ятницю.

Зазначається, що МКЧХ запропонував допомогу в евакуації поранених та безоплатному переданні медикаментів, захисного спорядження та матеріалів для судово-медичної експертизи.

"Нашим пріоритетом наразі є забезпечення того, щоб поранені отримували життєво необхідне лікування і щоб із тілами загиблих поводилися гідно", - наголосили в організації.

У МКЧХ також заявили, що запросили доступ для визначення стану здоров'я та стану всіх людей, які перебували на місці під час нападу. Крім того, налагоджено контакт із сім'ями.

"Сім'ї, які хочуть зв'язатися з нами, можуть зв'язатися з нами за телефоном 0 800 300 155 або +41 22 730 3600 (дзвінок безоплатний для користувачів "Київстар"). З нами також можна зв'язатися за адресою [email protected]/cta .org, зазначивши ім'я родича, дату народження, ім'я та контактну інформацію", – йдеться у повідомленні.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

71% українців повністю довіряє ветеранам АТО, які воюють зараз, - опитування

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим від ракетного обстрілу Дніпра

За уточненою інформацією, дитина в Синельниковому, яку вважали загиблою, перебуває у важкому стані в лікарні - ОВА

Велика Британія виділила майже 150 млн фунтів стерлінгів на зміцнення енергетичного сектора України

Прем'єр Польщі закликав фермерів припинити блокування українського кордону

Після знищення російського Ту-22М3 другий літак був змушений розвернутися - ГУР МО

Серед загиблих у Синельниковому - троє дітей від 6 до 14 років, повідомили в ОВА

У Херсоні внаслідок обстрілу виникла пожежа, є постраждалий

Процедуру ввезення гумдопомоги для потреб муніципалітетів та її використання необхідно спростити - мер Тростянця

Кількість загиблих на Дніпропетровщині збільшилася до дев'яти: у лікарні померла поранена дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА