10:48 21.06.2022

Другий етап підтвердження участі у національному мультипредметному тесті триває з 21 червня до 7 липня - УЦОЯО

2 хв читати
Другий етап підтвердження участі у національному мультипредметному тесті триває з 21 червня до 7 липня - УЦОЯО

Розпочався другий етап підтвердження участі у національному мультипредметному тесті (НМТ), який триватиме до 7 липня, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

"На другому етапі учасник основної сесії НМТ має остаточно визначитись із вибором міста/країни для проходження тесту. Для цього з 21 червня до 7 липня 2022 року на інформаційній сторінці у спеціальній формі потрібно вибрати із запропонованого переліку назву населеного пункту, де зручніше буде пройти тестування незалежно від того, де перебуватиме учасник у період проведення основної сесії, – в Україні чи за кордоном", - йдеться в повідомленні пресслужбі УЦОЯО.

У Центрі оцінювання зазначають, що важливо якнайуважніше вибирати населений пункт із випадного списку, адже деякі міста додані/вилучені з переліку населених пунктів, які були запропоновані на першому етапі підтвердження.

"Якщо кількість вступників, які хочуть проходити тестування в певному місті, перевищуватиме кількість робочих місць, що можуть створити організатори для проходження тестування, то після заповнення цих місць місто стане недоступним для вибору у випадному списку", - зазначають у відомстві.

Згідно з повідомленням, лише після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ 12 липня для учасника з'явиться можливість завантажити із вкладки "Місце проведення" запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проходження ним НМТ.

Водночас абітурієнтів, які з 20 травня до 7 червня підтвердили участь у НМТ та хотіли б пройти тестування в додаткову сесію, в УЦОЯО просять пропустити другий етап вибору місця проходження НМТ під час основної сесії, а підтвердити участь у додатковій сесії та протягом 8-18 липня вибрати із запропонованого списку країну/місто, де бажають пройти тестування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поки що немає жодного підтвердження, що РФ насправді має намір завдати ударів по лікарнях у Києві - військова адміністрація

На Набережному шосе в Києві 27 квітня короткочасно обмежать рух транспорту - КМДА

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА