07:05 21.05.2022

У зоні ООС за добу відбито 11 атак противника, знищено 30 одиниць техніки і два БПЛА

1 хв читати
У зоні ООС за добу відбито 11 атак противника, знищено 30 одиниць техніки і два БПЛА

За добу п'ятниці, 20 травня, українські військові в зоні ООС відбили 11 атак противника, знищивши 30 одиниць ворожої техніки і два БПЛА.

"Українські захисники і захисниці зі складу угруповання об’єднаних сил відбили сьогодні 11 атак ворога… За добу, що минає, військовослужбовці угруповання об’єднаних сил знищили: 8 танків, 3 артилерійські системи, 10 одиниць бойової броньованої техніки, 3 спеціальні броньовані автомобілі, 6 одиниць автомобільної техніки", - йдеться у вечірньому зведенні у п'ятницю у фейсбуці.

Крім того, підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили безпілотний літальний апарат типу "Орлан-10" та оперативно-тактичний безпілотний авіаційний комплекс ZALA.

Українські військові наголосили, що окупанти обстріляли понад 30 населених пунктів у Донецькій та Луганській областях, зруйнували та пошкодили 83 цивільні об'єкти, з них: 72 житлові будинки, дві школи, гуртожиток, скит Свято-Успенської Святогірської лаври, два магазини, ангар із насінням соняшника та низку господарських та складських приміщень.

"В результаті цих обстрілів загинуло щонайменше 4 цивільні особи, ще 5 отримали поранення. Наразі тривають пошукові роботи, рятувальники досі розбирають завали", – зазначено у зведенні.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА