12:14 09.05.2022

Минулої доби зафіксовано 24 факти ворожих обстрілів у Луганській області, є загиблі та поранені серед місцевих жителів – Нацполіція

1 хв читати

Унаслідок обстрілів окупантами села Шипилівка Попаснянського району снаряд влучив у будинок, де в підвалі ховалися 11 людей, у Попасній пошкоджено потужності водоканалу, а в Лисичанську ворожий снаряд влучив на територію нафтопереробного заводу, повідомляє Національна поліція України.

"Протягом доби поліція Луганщини зареєструвала 24 факти обстрілів території Луганської області. Внаслідок обстрілів загинули та поранені місцеві жителі, серед поранених є діти. Пошкоджено вісім об'єктів інфраструктури", - йдеться у повідомленні Нацполіції у телеграм-каналі у понеділок.

У повідомленні зазначається, що в с. Шипилівка снаряд окупантів влучив у будинок, де в підвальному приміщенні перебували 11 людей, які припинили виходити на зв'язок, інформація про жертв і постраждалих уточнюється.

"Під час обстрілу м. Лисичанська снаряд влучив на територію нафтопереробного заводу, внаслідок чого сталося загоряння виробничих установок", - інформують у поліції.

Також, як зазначено в повідомленні, під час обстрілу Попасної пошкоджено потужності Попаснянського водоканалу, внаслідок чого повністю припинено водопостачання на невизначений термін у містах Попасна, Лисичанськ, Золоте, Гірське, в селищах Тошківка, Оріхове, Лоскутівка, Підлісне, Вовчеярівка, Малорязанцеве, а також на тимчасово окупованій території в містах Первомайськ, Кадіївка, Алчевськ, Хрустальний, Антрацит.

"Відновлення подання води, за повідомленнями керівництва області, буде можливим лише після припинення бойових дій", - повідомляє Нацполіція.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА