11:15 09.05.2022

Усі школи 14 областей продовжують освітній процес у дистанційній формі, в решті - дистанційно, змішано або тривають канікули – Міносвіти

2 хв читати
Усі школи 14 областей продовжують освітній процес у дистанційній формі, в решті - дистанційно, змішано або тривають канікули – Міносвіти

Міністерство освіти і науки України заявляє, що всі школи 14 областей продовжують освітній процес у дистанційній формі, в решті областей освітній процес відбувається у дистанційній формі, змішаній або тривають канікули.

"За даними департаментів освіти і науки обласних військових адміністрацій, усі ЗЗСО 14 областей України продовжують освітній процес у дистанційній формі. У чотирьох областях освітній процес відбувається дистанційно, частково змішано та очно; у п'яти – в дистанційній формі, частково канікули або призупинено; у двох регіонах освітній процес триває в дистанційному форматі, частково змішано або канікули, частково призупинено навчання", – йдеться у повідомленні пресслужби міністерства.

Дистанційну форму навчання організовано в понад 12 тис. 500 закладах загальної середньої освіти, а навчання продовжують більше ніж 3,7 млн учнів.

Також кількість тимчасово переміщених дітей, які долучилися до навчання з інших областей, сягає майже 92 тис. осіб.

Щодо роботи закладів дошкільної освіти, то в 14 областях України частина дитсадків використовує елементи дистанційного навчання в роботі з вихованцями та батьками, решта працюють у змішаному чи звичному форматі.

Крім того, у п'яти областях деякі садки використовують елементи дистанційного навчання у роботі з вихованцями та батьками, інші створили чергові групи або продовжили змішаний чи очний формат навчання. В решті областей освітній процес поки що не відбувається.

Отже, близько 3 тис. 500 закладів дошкільної освіти проводять освітній процес і понад 2 тис. 500 внутрішньо переміщених дітей залучені до навчання в дитсадках.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог атакував Полтавщину, попередньо, без жертв і постраждалих - голова ОВА

Верховна Рада ухвалила законопроєкт про індивідуальні освітні траєкторії - віцепрем'єр Федоров

Унаслідок атаки БПЛА в Одесі четверо постраждалих перебувають у лікарні, двоє з них - діти - Труханов

Верховна Рада має намір дозволити місцевому голові в певних випадках призначати старосту громади

ВР звільнила сімох членів Рахункової палати - нардеп

Окупанти обстріляли Харків, інформація про постраждалих уточнюється - мер

Спецпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом смерті мобілізованого дорогою до навчального центру на Закарпатті

Через ворожий обстріл у Новокаїрах постраждав чоловік - Херсонська ОВА

Ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району, попередньо постраждали 4 людини - голова ОВА Лисак

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА