10:54 08.05.2022

Імовірність ракетних ударів по Одеській області залишається високою

1 хв читати
Імовірність ракетних ударів по Одеській області залишається високою

Ситуація на Одещині на сьогодні є напруженою, оскільки існує велика ймовірність завдання росіянами ракетних ударів по регіону, повідомив речник голови Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

"У нас вже другу добу поспіль розпочинається день із повітряної тривоги, і вона насправді не закінчується. Тривога звучить постійно: то відбій, то знову оголошення. Проміжки часу не дуже великі. Тому можемо говорити, що ситуація дуже напружена, і ймовірність нанесення ракетних ударів по місту та по нашій області залишається дуже високою", - сказав Братчук в ефірі національного телемарафону в неділю.

Він зазначив, що під час ракетного обстрілу, який стався у суботу вранці, на Одещині пошкоджено об'єкт інфраструктури, постраждалих немає.

"А вже після обіду (у суботу - ІФ) шість ракет влучили в місто, у житловий квартал. Було знищено об'єкти інфраструктури. Це меблеве виробництво. Також було пошкоджено і так уже зруйновану злітно-посадкову смугу Одеського аеропорту та центр управління Одеського аеропорту. Слава богу, за чистою випадковістю, адже ракети влучили в густонаселений район, постраждалих у нас немає", - наголосив речник ОВА.

Він уточнив, що, за наявними даними, до ракетного обстрілу Одеси напередодні було залучено російську стратегічну авіацію з Каспійського регіону.

Братчук також додав, що, незважаючи на "тривожну ситуацію" у регіоні, місцеві жителі "тримаються, адже в Одесі інакше не можна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА