11:04 18.04.2022

Унаслідок ракетних обстрілів Львова загинули шестеро людей, 11 дістали поранень, зокрема дитина – влада

2 хв читати
Унаслідок ракетних обстрілів Львова загинули шестеро людей, 11 дістали поранень, зокрема дитина – влада

Унаслідок ракетного обстрілу Львова російськими окупантами у понеділок загинули шестеро людей, ще вісім дістали поранень, зокрема одна дитина, повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

"За інформацією Повітряного командування "Захід", сьогодні вранці сталося чотири ракетних удари по Львову. Три - по об'єкту військової інфраструктури. Один - по шиномонтажу... На жаль, є загиблі та постраждалі. Станом на цей час відомо про шістьох загиблих та вісьмох постраждалих. Серед постраждалих - одна дитина. Дані уточнюються", - написав Козицький у телеграмі.

За його словами, внаслідок ракетного обстрілу сталися пожежі, гасіння яких ще триває. "Об'єкти зазнали суттєвих пошкоджень", - підсумував Козицький.

Пізніше мер Львова Андрій Садовий повідомив, що кількість поранених збільшилася до 11 людей, серед них – дитина.

"Одна з ракет поцілила в цивільний об'єкт - шиномонтаж. Попередньо загинули шестеро людей. 11 поранені, серед них одна дитина. Пошкоджено або знищено близько 40 автомобілів. Від ударної хвилі розбито вікна в готелі поблизу. В ньому мешкають евакуйовані українці", - написав мер у телеграмі.

Як повідомлялося, вранці 18 квітня окупанти завдали по Львову низки ракетних ударів. Міський голова Андрій Садовий повідомив про п'ять влучань ракет у місті, голова Львівської ОВА Максим Козицький - про чотири ракети.

Пресслужба АТ "Укрзалізниця" у понеділок повідомила, що ситуація на львівському залізничному вокзалі контрольована, а під час ракетного обстрілу пасажири були розміщені у безпечних укриттях.

"Висадку та посадку на поїзди відновлено після закінчення сигналу тривоги. Поїзди, які ще доїжджають до Львова, були затримані на в'їзді в місто до відбою тривоги, наразі рух відновлено", - йдеться у повідомленні УЗ, оприлюдненому в телеграмі.

У компанії додали, що через скупчення поїздів, які очікували відбою тривоги біля Львова, можлива затримка прибуття до вокзалу. "Залізничники роблять все для мінімізації часу затримки", - підсумували в АТ.

Мер Львова Андрій Садовий також повідомляє про тимчасову зміну низки маршрутів міського транспорту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА