12:52 14.04.2022

Голову фракції ОПЗЖ Маріупольської міськради викрили на колабораціонізмі та передали СБУ – ДБР

1 хв читати
Голову фракції ОПЗЖ Маріупольської міськради викрили на колабораціонізмі та передали СБУ – ДБР

Державне бюро розслідувань викрило голову фракції партії "Опозиційна платформа – За життя" Маріупольської міської ради на можливому сприянні країні-агресору.

Як повідомляється в телеграм-каналі ДБР у четвер, співробітники відомства знайшли зловмисника в орендованій квартирі в Одесі, куди він утік із Маріуполя. "Його перевірили через поліграф і встановили імовірну причетність до колабораційної діяльності. Наразі депутата передано Службі безпеки України", - йдеться у повідомленні.

За даними ДБР, депутат здійснював антиукраїнську інформаційну кампанію на підтримку країни-агресора. Він є колишнім чоловіком екс-генерального прокурора окупованої Автономної Республіки Крим Наталії Поклонської.

"Цей "політик" пройшов "тернистий" шлях від людини Януковича, Медведчука, Королевської до керівника маріупольської фракції "ОПЗЖ". Він став рупором Кремля на сході - виступав за відновлення економічних зв'язків із Росією. Сьогодні стосовно нього в суді розглядається справа про посягання на територіальну цілісність України. Також зафіксовано, що напередодні військового вторгнення Росії колаборант на своїй офіційній сторінці у фейсбуці написав заклик до повалення чинної української влади", - розповіли у відомстві.

У ДБР не називають ім'я депутата. За даними ЗМІ, це Володимир Клименко.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА