13:19 08.04.2022

У вихідні в Україні дощитиме і буде вітряно, на заході та півночі країни похолодає

2 хв читати
У вихідні в Україні дощитиме і буде вітряно, на заході та півночі країни похолодає

У найближчі дві доби атмосферні фронти принесуть опади та пориви вітру в Україну, на захід та північ країни пошириться холодне повітря арктичного походження, а південний схід та схід України залишаться у сухому та теплому повітрі, повідомляє Укргідрометцентр.

У суботу, 9 квітня, у західних, північних та Вінницькій областях очікуються дощі, на Закарпатті, вдень місцями і у Львівській області – значні дощі. У Карпатах очікується значний мокрий сніг, налипання мокрого снігу. На решті території – переважно без опадів, лише на сході України вночі місцями невеликий дощ.

Вітер південний, у західних областях із переходом на північно-західний, 7-12 м/с, у Карпатах, удень та в південних і центральних областях пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 2-8° тепла, на Закарпатті до 11° тепла, вдень 17-22°, у західних, північних областях та на узбережжях морів 11-16°; у Карпатах протягом доби 0-5° тепла.

У Києві 9 квітня вночі та вдень невеликий дощ. Вітер переважно південний, 7-12 м/с. Температура вночі 4-6° тепла, вдень 12-14°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, за весь час метеорологічних спостережень у Києві в день 9 квітня найвища температура фіксувалася на позначці 23,8 градусів тепла у 1972 році, а найнижча вночі – на позначці 5,1 градуса морозу у 1896 році.

У неділю, 10 квітня, у більшості областей України очікується дощ, уночі в західних областях із мокрим снігом, у Карпатському регіоні значні опади; лише у східних, південно-східних, вдень та північно-західних областях без опадів.

Вітер переважно північно-західний, на півдні та сході країни – південний, 7-12 м/с, подекуди пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 5-10°, у західних областях 1-6° тепла; удень у західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях 7-12°, на решті території 13-18°, у східних та південно-східних областях до 22°; у Карпатах уночі 1-6° морозу, вдень близько 0°.

У Києві 10 квітня часом дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с, удень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 5-7° тепла, вдень 8-10°.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На все майно ексголови Верховного Суду Князєва накладено арешт - Мін'юст

ВР розширила компетенцію органів місцевого самоврядування в частині міжтериторіального та транскордонного співробітництва

"Укренерго": Ввечері буде застосовано обмеження енергопостачання для промспоживачів і бізнесу в усіх регіонах

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

ВР закликала міжнародні організації активізувати зусилля для звільнення українських журналістів, яких утримує РФ

На Херсонщині доправлено до лікарні жінку, яка постраждала від російського обстрілу, - ОВА

ДБР у Львові затримало військового, який за хабар обіцяв влаштувати мобілізованого до тилової частини

СБУ повідомила про підозру митрополиту Святогірської лаври, який під час літургії передав окупантам позиції ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА