18:58 07.04.2022

Подоляк пропонує організувати на площах європейських столиць виставки "Бучанська різанина"

1 хв читати
Подоляк пропонує організувати на площах європейських столиць виставки "Бучанська різанина"

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк запропонував організувати на площах європейських столиць виставки "Бучанська різанина".

"Організувати великі виставки на площах європейських столиць (Берлін, Париж, Мадрид, Рим, Варшава, Відень, Лондон тощо) під умовною назвою "Бучанська різанина". Фотографії вбитих, роздертих, спалених людей у всіх анатомічних подробицях, відео масштабних руйнувань мирних міст, розповіді очевидців та тих, хто вижив. Потрібні справжні європейські емоції. Тільки так можна домогтися того, щоб Росія надовго (назавжди) стала світовим чудовиськом", - написав він у своєму телеграм-каналі в четвер.

Він також вважає за необхідне "організувати максимально широку міжнародну слідчу бригаду для розслідування масових воєнних злочинів російських військовослужбовців. Не лише в Київській області. Щоб вийти на конкретні прізвища для підозр у міжнародних юрисдикціях для тисяч суб'єктів – громадян Росії".

"Росія обов'язково має стати, м'яко кажучи, офіційним ізгоєм для європейських країн. Через схильність до максимально жорстоких і нелюдських способів масових убивств громадян інших країн. Інакше ми ніколи не позбудемося російського тіньового лобі в бізнес-політичних елітах Європи, яке зараз дещо принишкло, але продовжує у тіньовому режимі активно блокувати важливі антиросійські ініціативи", - написав він.

Джерело: https://t.me/M_Podolyak

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА