11:45 22.03.2022

На Дніпропетровщині затримано 8 пособників окупанта, ченця з Києва підозрюють у диверсійній діяльності

1 хв читати
На Дніпропетровщині затримано 8 пособників окупанта, ченця з Києва підозрюють у диверсійній діяльності

У Дніпропетровській області затримано членів ДРГ та пособників окупантів, у Києві затримано ченця одного з храмів за підозрою у диверсійній діяльності, повідомляє Національна поліція України.

"У Дніпрі затримано чотирьох осіб, які можуть бути причетні до збору інформації на користь РФ. Ще трьох можливих учасників диверсійно-розвідувальних груп правоохоронці виявили у Кривому Розі", - йдеться в повідомленні Нацполіції у телеграм-каналі у вівторок.

Також, за інформацією поліції, у м. Новомосковську поліцейські встановили жінку, яка закликала до повалення української влади та агітувала за "рускій мір".

У повідомленні наголошується, що у Самарському районі Дніпра правоохоронці зупинили автомобіль, водій якого намагався втекти від поліції. "Під час перевірки у водія в мобільному телефоні виявили численні чати з громадянами Росії, а при собі він мав близько 200 тис. грн", - йдеться в повідомленні.

Також у Нацполіції повідомляють, що у Києві поліцейські затримали прихильника "руского міра" за підозрою у розвідувально-диверсійній діяльності.

"41-річного зловмисника, який назвався монахом одного з храмів, затримали оперативники департаменту карного розшуку Національної поліції України на одній зі станцій метро", - йдеться в повідомленні.

У телефоні підозрюваного, за інформацією поліції, знайдено листування з абонентами з Росії із закликами до знищення українців, фотографії об'єктів критичної інфраструктури, аудіозаписи з інформацією про розташування блокпостів тощо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА