08:05 19.03.2022

За добу харківські рятувальники здійснили 33 виїзди для ліквідації пожеж, піротехніки відпрацювали близько 30 адрес

2 хв читати
За добу харківські рятувальники здійснили 33 виїзди для ліквідації пожеж, піротехніки відпрацювали близько 30 адрес

За минулу добу рятувальники Харківського гарнізону ДСНС разом із колегами з Полтавського та Дніпропетровського гарнізонів ДСНС, Національного університету цивільного захисту України, Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування, а також волонтери та комунальники працювали над розчищенням завалів зруйнованих житлових будинків та адміністративних будівель.

"Проводилися пошукові роботи та розбирання завалів у Київському, Шевченківському та Немишлянському районах Харкова, а також у Харківському районі області", - повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області.

Підрозділи ДСНС протягом дня також виїжджали на гасіння пожеж житлових багатоповерхівок і приватних будівель, торговельних та інших об'єктів у Шевченківському, Київському, Основ'янському, Немишлянському та Московському районах міста Харкова, Харківському та Ізюмському районах області. Загалом за добу рятувальники здійснили 33 виїзди для ліквідації пожеж, а також розбирання завалів зруйнованих будівель. Співробітники служби порятунку на пожежах та при розборі завалів врятували 4 людей.

Так, 18 березня близько 08.40 у Харкові внаслідок ворожих обстрілів зазнав руйнування один з вищих навчальних закладів міста, а також постраждали сусідні житлові будинки. Крім того, у квартирах житлових 9-поверхівок виникли пожежі. Загинула 1 особа, близько 10 людей постраждали. Рятувальники врятували одну жінку на пожежі, а також дістали з-під завалу одну людину. У двох житлових будинках пожежу було оперативно ліквідовано. Від ДСНС було залучено 55 осіб та 13 од. техніки.

Піротехнічні підрозділи ДСНС також продовжували працювати, знешкоджуючи артилерійські боєприпаси, що не розірвалися. Було відпрацьовано близько 30 адрес, де знаходилися спрацьовані та вибухові вибухонебезпечні предмети.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА