12:40 14.03.2022

Ferrexpo збільшує фінансування гуманітарного фонду до $7,5 млн для підтримки населення в Україні

1 хв читати

Британська Ferrexpo plc, яка контролює в Україні, зокрема, Полтавський та Єристівський гірничо-збагачувальні комбінати (ПГЗК і ЄГЗК), збільшує фінансування гуманітарного фонду до $7,5 млн для надання подальшої підтримки місцевим громадам, розташованим поряд із підприємствами групи, а також для ширшої підтримки громад у всій Україні.

Згідно з повідомленням на біржі в понеділок, після оголошення про створення фонду 7 березня 2022 року групу було поінформовано про подальші проекти та ініціативи щодо підтримки зусиль із надання гуманітарної допомоги в Україні, й рада директорів групи вдалася до відповідних дій для оперативного збільшення затвердженого бюджету фонду.

При цьому уточнюється, що приклади проектів, які входять до діяльності фонду, передбачають зусилля групи з координації постачань і розподілу продуктових наборів, пошук основних предметів медичного призначення для місцевих лікарень і медичних закладів, а також забезпечення харчуванням жителів населених пунктів поблизу підприємств компанії.

"Ситуація в Україні швидко розвивається, і фонд покликаний допомогти групі швидко реагувати на збільшені потреби України, наших співробітників і їхніх родин у цей скрутний час", - констатується в пресрелізі.

Ferrexpo - залізорудна компанія з активами в Україні. Ferrеxpo належать 100% акцій Полтавського ГЗК, 100% Єристівського ГЗК і 99,9% Біланівського ГЗК.

Пріоритетом Ferrexpo залишається безпека її співробітників і місцевого населення, і група працює над подоланням гуманітарної кризи в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА