13:54 04.03.2022

Повітряний простір Молдови залишиться закритим на весь період дії режиму НС - влада

1 хв читати

Кишинів. 4 березня. ІНТЕРФАКС. - Повітряний простір Молдови залишиться закритим на весь період дії режиму надзвичайного стану, повідомив у п'ятницю Орган цивільної авіації (ОЦА) республіки.

Згідно з повідомленням, ОЦА спільно з міністерством оборони постійно відслідковує ситуацію та можливість якнайшвидшого відкриття повітряного простору.

Водночас ОЦА може дозволити використання повітряного простору у таких випадках: для певних рейсів цивільної авіації вітчизняних та закордонних авіаперевізників, комерційних вантажних авіаперевезень та поштових рейсів, гуманітарних, репатріаційних та невідкладних медичних рейсів, в інших обґрунтованих випадках.

Так, 4 березня ОЦА дозволив здійснити три авіарейси до Молдови. Два з них - гуманітарні рейси в рамках Всесвітньої продовольчої програми ООН. Ще один рейс - вантажний, із поштовими відправленнями (DHL, UPS, TNT).

У зв'язку із ситуацією в Україні парламент Молдови оголосив у країні режим надзвичайного стану на період 60 днів, починаючи з 24 лютого. На цей період також впроваджено обмеження на роботу ЗМІ, впроваджено заборону на акції протесту та масові маніфестації, а також призупинено процес судочинства (за винятком невідкладних кримінальних справ).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА