08:43 24.02.2022

Вибухи та обстріли зафіксовано в 17 регіонах України – Антон Геращенко

2 хв читати
Вибухи та обстріли зафіксовано в 17 регіонах України – Антон Геращенко

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко оприлюднив оперативну інформацію про вибухи та обстріли в регіонах України, яка надходить з управлінь поліції, та повідомив, що обстріл зачепив 17 регіонів України.

"Офіційна інформація каналами поліції зараз. Інформація, яка надходить з ГУНП. Волинська область - місто Луцьк, інформація про вибухи. Одеса - біля аеропорту вибух локатора. Запоріжжя - біля аеропорту вибух. Чернігівська область - село Миколаївка Новгород-Сіверського району бачать, що з боку РФ їде техніка. Львівська область - село Батятичі - чути вибухи", - написав Геращенко у своєму Telegram-каналі в четвер.

Він також повідомив, що, за оперативною інформацією, в Миргороді Полтавської області вибух двох ракет, у Каланчаку Херсонської області – обстріл прикордонників, на Кіровоградщині місто Знам'янка – обстріл в/ч, у Бродах Львівської області – вибух у двох в/ч.

"Чернігівська область - аеропорт УДСНС влучення в локатор (постраждалі). Херсонська область - пост Азов Генічеськ, їде військова техніка РФ (кількість невідома). Їдуть у бік Мелітополя", - написав радник голови МВС.

За його словами, в населеному пункті Бохоники Вінницької області - обстріл в/ч, у Старокостянтинові Хмельницької області - обстріл військового аеропорту, в Подільськ Одеської області залетіли два літаки з Придністров'я, обстріл в/ч, у смт Озерне Житомирської області обстріл ракетами - знищено один літак, у Тульчині та Теплику Вінницька область – вибухи у в/ч.

Також, за оперативною інформацією, в Івано-Франківській області - обстріл в/ч, унаслідок обстрілу в Маріуполі Донецької області дістала поранення дитина та троє цивільних.

"Харків - обстріл в/ч (зенітна частина), Запоріжжя - на околиці обстріл в/ч, Київська область (Васильківський, Бориспільський, Броварський райони) - інформація про вибухи. Львівська область, село Новий Калинів - обстріл бази паливно-мастильних матеріалів, Київська область - село Ревне - обстріл в/ч, Херсонська область - міста Чонгар та Каланчак - обстріл в/ч", - ідеться в повідомленні Геращенка.

За його словами, у Броварському військовому містечку №161 під час авіаудару згоріла будівля, 4-поверховий будинок частково пошкоджений, військові проводять евакуацію, працює ДСНС та "швидка".

"За попередньою інформацією, один загиблий, один поранений і ще п'ятеро постраждалих, докладніша інформація буде додатково", - написав Геращенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші 13 із 60 ветеранів з ампутаційними пораненнями відбули до Берліна для встановлення сучасних інноваційних протезів - мер Києва

Обвинувачений у спробі дати хабар чиновникам "Укргазвидобування" визнав провину, просить перерахувати гроші ЗСУ

ТЧХУ не комунікує з організаціями Червоного Хреста Росії та Білорусі - Доценко

Закон про Товариство Червоного Хреста України треба актуалізувати - Доценко

Польські фермери відновили блокування доріг на прикордонні переходи "Краківець" і "Шегині" - Держприкордонслужба

Доценко: Український Червоний Хрест передає досвід, набутий під час війни, міжнародним партнерам

За час війни Росія зруйнувала і пошкодила понад 20 офісів і складів ТЧХУ - Доценко

Понад 20 загонів швидкого реагування ТЧХУ працюють в Україні - гендиректор Доценко

ВАКС засудив мера Рені до дев'яти років позбавлення волі

Держмитслужба України: Ймовірно, планується блокування пункту пропуску "Медика-Мостиська"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА