19:35 13.02.2022

Позачергове засідання Кабміну відбудеться у неділю о 20.00

2 хв читати
Позачергове засідання Кабміну відбудеться у неділю о 20.00

Народний депутат України, член фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко повідомив, що ввечері в неділю відбудеться засідання Кабінету міністрів, а також бюджетного комітету Верховної Ради.

"Сьогодні о 20.00 відбудеться позачергове засідання Кабміну, потім о 22.00 засідання бюджетного комітету Верховної Ради", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Цю інформацію підтвердив голова комітету Верховної Ради з питань бюджету Юрій Арістов.

Як зазначив він у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна", у неділю має відбутися засідання уряду, і якщо Кабмін розгляне питання, яке потребує погодження з комітетом, бюджетний комітет проведе його.

За даними агентства, серед питань на засіданні уряду є питання надання гарантій від уряду для страхового покриття ризиків, які відмовилися надавати іноземні страхові компанії.

Пізніше народний депутат фракції "Голос", заступник голови парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк повідомив, що Кабмін на своєму засіданні ухвалить рішення щодо створення гарантійного фонду для польотів в Україну.

"Кабмін о 20:00 ухвалить рішення виділити 16,6 млрд грн на МінІнфра, які будуть гарантійним фондом для польотів в Україну. Цей фонд діятиме з 14 лютого до моменту ослаблення зовнішньої загрози. Можливо, для реалізації цієї ідеї сьогодні о 22:00 буде проведено засідання Бюджетного Комітету Ради", - написав він у Тelegram.

До повідомлення він прикріпив текст проекту відповідного розпорядження Кабінету Міністрів "Про виділення коштів із резервного фонду державного бюджету".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА