12:27 01.02.2022

В Україні очікується мокрий сніг із дощем

2 хв читати
В Україні очікується мокрий сніг із дощем

Найближчої доби погоду з опадами на більшій частині території України визначатимуть атмосферні фронти, що переміщатимуться із заходу та південного заходу Європи.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у середу, 2 лютого, в Україні невеликий сніг та мокрий сніг, у південних та східних областях із дощем (у Карпатському регіоні та на сході країни помірні опади); лише у більшості північних та центральних областей без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця.

Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с, у західних областях подекуди пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 4-9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; у східних, південних та Дніпропетровській областях уночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла; у Карпатах уночі 7-12° морозу, вдень 4-9° морозу.

У Криму дощ, температура вночі 0-5° тепла, вдень 4-9°.

У Києві у середу без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 5-7° морозу, вдень 0-2° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, у Києві 2 лютого найвища температура вдень (+10,7°) була у 2020 році, найнижча вночі (-25,5°) у 2012 році.

У четвер, 3 лютого, у східних, південно-східних областях мокрий сніг і дощ, уночі у західних та Житомирській, удень місцями у північних областях невеликий сніг; на решті території без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця.

Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; на півдні та сході країни вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла; у Карпатах уночі 8-13°, вдень 4-9° морозу.

У Києві у четвер уночі без опадів, удень місцями невеликий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний із переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив, що Ізраїль близький до викорінення військового потенціалу ХАМАС

Суд обрав запобіжний захід ще одному фігуранту справи про незаконний продаж землі на Закарпатті

Суд призначив до розгляду справу ексдиректора "Укрспецекспорту" й близького родича колишнього першого заступника секретаря РНБО

Наступні місяці мають показати прогрес у наближенні України до Євросоюзу - Зеленський

Двопартійна делегація Конгресу США запевнила Київ у підтримці України

Зеленський обговорив із Сирським і Баргилевичем підготовку контрзаходів щодо логістики й техніки окупанта

Зеленський привітав Канаду з національним днем

Рух вантажного транспорту відновився на чотирьох ПП на польському кордоні, незабаром буде відкрито на всіх - заступник міністра

Голова комітету розвідки Конгресу США виступає за розширення застосування американської зброї Україною для ударів по території РФ

Держгеокадастр запустив гарячу лінію для реєстрації геопросторових даних

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА