07:38 14.12.2021

Кіпр з 15 грудня запроваджує обов'язкові експрес-тести на Covid-19 для туристів

1 хв читати
Кіпр з 15 грудня запроваджує обов'язкові експрес-тести на Covid-19 для туристів

Кіпр запроваджує обов'язкові експрес-тести на Covid-19 для туристів, повідомила прес-служба Консульського відділу посольства України в Республіці Кіпр.

"З 15 грудня 2021 року пасажири, які прибувають до Республіки Кіпр, зобов'язані здати експрес-тест через 72 години після прибуття. Тести будуть безкоштовними за наявності посадкового талона та документа, що засвідчує особу. Особи, щеплені бустерною дозою, проходити тестування не зобов'язані", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що з 15 грудня запроваджується обов'язковий карантин у державних карантинних центрах для всіх осіб, у яких підтверджено штам "Омікрон" або будь-який інший майбутній різновид його мутації. Особи, які контактували з такими хворими, повинні перебувати на самоізоляції незалежно від наявності у них усіх необхідних доз вакцинації.

Крім того, з 15 грудня до 31 січня 2022 року доступ до громадських заходів, таких як святкування ювілеїв, хрестин та закладів харчування в готелях, дозволяється тільки для щеплених як мінімум першою дозою, за умови, що вони мають негативний результат експрес-тесту або ПЛР-тесту.

Також скасовуються різдвяні заходи (якщо вони проводяться без дотримання протоколів), організовані приватними компаніями, організаціями та асоціаціями у приміщеннях та просто неба.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

Інформація росіян про нібито удар по штабу ЗСУ в Одесі - фейк

Унаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено медзаклад і два інфраструктурні об'єкти - голова ОВА

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Окупанти обстріляли село під Харковом, загинула літня жінка - прокуратура

На Великдень чергуватимуть понад 7 тис. рятувальників - ДСНС

Херсонщина отримала від міжнародних партнерів 25 сучасних навантажувачів для будівельних і аварійно-відновлювальних робіт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА