19:13 06.12.2021

У 2022 році всі ветерани АТО/ООС в Україні, які стоять у черзі на покращенні житлових умов, отримають квартири – Зеленський

1 хв читати

У 2022 році всі ветерани Антитерористичної операції та Операції об'єднаних сил на сході України, які стоять у черзі на житло, отримають свої квартири, заявив президент України Володимир Зеленський.

"Наступного року вперше з початку 2014 року повністю закриємо чергу на квартири для всіх ветеранів війни на сході України", - сказав Зеленський під час виступу на святкуванні Дня Збройних сил України у Харкові.

Він додав, що одразу після цього розпочнеться процес виділення житла для інших українських військовослужбовців.

О 18:00 у Харкові, Києві, Краматорську, Львові, Одесі та військовому містечку Озерному у Житомирській області одночасно розпочалися урочистості з нагоди 30-річчя Збройних сил України за участю президента України Володимира Зеленського, керівництва Міністерства оборони України та ЗСУ.

У межах святкування між цими населеними пунктами було організовано телеміст. Зеленський узяв участь в урочистих заходах у Харкові. Під час святкування відбулися демонстраційні покази нових зразків озброєння та військової техніки, пройшли церемонії вручення бойових прапорів та почесних найменувань військовим частинам, нагородження військовослужбовців державними нагородами.

Відбуваються також виступи військових оркестрів та інші розважальні заходи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА