18:01 30.11.2021

Атестаційна колегія Міносвіти скасувала рішення про присудження Киві наукового ступеня - нардеп Гришина

1 хв читати
Атестаційна колегія Міносвіти скасувала рішення про присудження Киві наукового ступеня - нардеп Гришина

Атестаційна колегія Міністерства освіти і науки України скасувала рішення про присудження народному депутату Іллі Киві (фракція "Опозиційна платформа - За життя") наукового ступеня кандидата наук з держуправління, повідомила нардеп фракції "Слуга народу" Юлія Гришина.

"Щойно на засіданні Атестаційної колегії МОН одноголосно було ухвалено рішення про відміну рішення спецради Інституту підготовки кадрів держслужби зайнятості про присудження Іллі Киві наукового ступеня кандидата наук з держуправління", - написала вона у Telegram-каналі.

За її словами, керівник спецради, науковий керівник та опоненти втратили право займатися відповідними видами наукової діяльності протягом двох років.

Як повідомлялося, 26 квітня нардеп від "ОПЗЖ" Ілля Кива захистив кандидатську дисертацію з держуправління на тему "Механізми впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)". Всі 13 членів вченої ради Інституту підготовки кадрів Державної служби зайнятості одноголосно підтримали наукову роботу Киви. Щоб Кива став кандидатом наук, тепер потрібен лише наказ Міністерства освіти і науки.

15 червня міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет доручив профільному департаменту міністерства перевіряти інформацію у ЗМІ про можливі порушення під час отримання наукових ступенів.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА