14:06 30.11.2021

У разі прориву мігрантів усі доступні сили та засоби МВС будуть на кордоні протягом 30 хвилин – Монастирський

1 хв читати
У разі прориву мігрантів усі доступні сили та засоби МВС будуть на кордоні протягом 30 хвилин – Монастирський

У разі прориву мігрантів усі доступні сили та засоби Міністерства внутрішніх справ України будуть на кордоні з Республікою Білорусь протягом півгодини після отримання інформації, заявив глава МВС Денис Монастирський.

Як повідомляє прес-служба МВС, сьогодні на Волині відбувається масштабне навчання підрозділів системи МВС у межах спеціальної прикордонної операції "Полісся". Загалом такі навчання відбуваються у всіх п'яти областях, що межують із Білоруссю.

"У ході навчань, ми побачили, що всі підрозділи МВС – це справжній кулак, який може забезпечити внутрішню безпеку України. Декілька тижнів тому тут була зовсім інша картина. А вже сьогодні ми переконалися, що через 30-60 хвилин після того, як розвідка надасть інформацію про надходження мігрантів, наші підрозділи будуть на кордоні", - наводить слова Монастриського прес-служба відомства.

За його словами, послідовність подій буде такою: отримання інформації від розвідувальних органів, спрямування сил та засобів на точки, де відбувається перетин кордону мігрантами. Як наголосив міністр, першими на місці будуть прикордонники.

"Далі приєднуються сили Нацполіції та Нацгвардії, які абсолютно готові до того, щоб дати відсіч у разі незаконного перетину державного рубежу", - сказав голова правоохоронного відомства.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА