18:06 15.11.2021

У Вінницькій області з 18 листопада встановлено "червоний" рівень щодо COVID-19

1 хв читати
У Вінницькій області з 18 листопада встановлено "червоний" рівень щодо COVID-19

Державна комісія України з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) встановила на території Вінницької області "червоний" рівень епідеміологічної небезпеки з четверга, 18 листопада, повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов.

"Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 18 листопада 2021 року "червоний" рівень епідемічної небезпеки на території Вінницької області", - написав Немчінов у своєму Telegram-каналі у понеділок.

Він зазначив, що "червоний" рівень епідемічної небезпеки передбачає низку обмежень: "Забороняється робота закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків та магазинів, проведення масових заходів тощо. Обмеження не діятимуть, якщо 100% працівників та відвідувачів закладів (заходів) вакциновані", - розповів Немчінов.

На сьогодні вже більшість регіонів України (17 областей та місто Київ) перебувають у "червоній" зоні епіднебезпеки.

Як повідомлялося, на селекторній нараді під головуванням президента в понеділок прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що Вінницька область за показниками захворюваності на COVID-19 наближається до "червоної" зони, а Луганська та Херсонська можуть бути переведені до "жовтої" зони, якщо збережеться позитивна динаміка.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА