11:11 14.11.2021

Під час нічного обстрілу Невельського постраждали чотири житлових будинки, рятувальники дістали з-під завалів двох людей – голова Донецької ОДА

1 хв читати
Під час нічного обстрілу Невельського постраждали чотири житлових будинки, рятувальники дістали з-під завалів двох людей – голова Донецької ОДА

Чотири приватних будинки в Невельському Покровського району (Донецька обл.) постраждали внаслідок нічного мінометного обстрілу з боку російських найманців на Донбасі, рятувальники з-під завалів дістали двох осіб, повідомив керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

"Щонайменше чотири приватні будинки постраждали в результаті обстрілу російсько-терористичними угрупуваннями селища Невельського Покровського району. Два з них – знищені повністю. Усі пошкоджені будинки, про які відомо на даний час, розташовані на вулиці Молодіжній. Під час обстрілу в одному зі зруйнованих будинків під завалами опинилися люди - 65-річний чоловік та 63-річна жінка. Вибратися з-під уламків їм допомагали рятувальники ДСНС. За щасливим збігом обставин, ніхто із цивільних не постраждав", - написав він на своїй сторінці у Facebook у неділю вранці.

Інформація про пошкоджені будинки надійшла від рятувальників та правоохоронців, які разом із медиками швидкої допомоги прибули на місце події, щоб надати допомогу людям.

Кириленко додав, що подальше обстеження селища та уточнення інформації про пошкодження відбудеться протягом дня силами правоохоронців та місцевої влади.

Раніше повідомлялося, що внаслідок нічного мінометного обстрілу з боку супротивника тяжкого поранення дістав водій-санітар, якого було доставлено до військового шпиталю.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У регіонах РФ, які можуть бути вразливими для українських БПЛА, скасували паради до 9 травня - британська розвідка

Унаслідок підриву гранати в Києві вночі постраждали двоє людей - поліція

Росіяни скинули 11 КАБ на правобережну частину Херсонської області - ОВА

Держприкордонслужба з наближенням Великодня фіксує чистий приплив в Україну

Заблоковано понад 2500 вебсайтів з азартними іграми - Офіс генпрокурора

На початку тижня в південно-східній частині України очікуються короткочасні дощі, грози

Британська армія може отримати на озброєння гіперзвукову ракету до 2030 року

Російські сили можуть домогтися значних тактичних успіхів, допоки Україна очікуватиме на прибуття допомоги від США - ISW

Росіянин убив двох українців у Верхній Баварії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА