07:42 30.10.2021

Локдаун у Києві діятиме для нещеплених

1 хв читати
Локдаун у Києві діятиме для нещеплених

Введений з 1 листопада локдаун у Києві діятиме для нещеплених, заявив мер міста Віталій Кличко.

"З 1 листопада столиця входить до "червоної зони"... Ми розраховуємо на чітку взаємодію з поліцією. Щоб контролювати дотримання ключових правил: і щодо проїзду в транспорті, і стосовно відвідування різних закладів. Я хочу ще раз наголосити, що сьогодні локдаун у Києві діятиме для тих людей, які не вакциновані", – сказав Кличко в ефірі програми "Свобода слова" із Савіком Шустером на телеканалі "Україна" у п'ятницю.

За його словами, у Києві дуже невтішна статистика – щодня за останній тиждень помирали по 40-50 людей. У суботу вийде статистика, що за минулу добу померло 54 особи. "Ситуація дуже складна. І ми робимо все можливе, щоб зі столичного бюджету допомагати лікарям, мотивуючи їх. Закуповуємо кисень. У нас станом на сьогодні проблем із забезпеченням лікарень наразі немає", – запевнив Кличко.

Водночас він зазначив, що столиця сьогодні є лідером із вакцинації серед інших українських міст та областей. Всього з початку кампанії з вакцинації у столиці здійснено близько 2 млн. 200 тис. щеплень.

 

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА