08:05 20.10.2021

Facebook виплатить близько $14 млн за позовом Мін'юсту США

1 хв читати
Facebook виплатить близько $14 млн за позовом Мін'юсту США

Компанія Facebook заплатить у казну США штраф у розмірі $4,75 млн у відповідності до позову міністерства юстиції про дискримінаційну політику найму працівників компанією, а також до $9,5 млн постраждалим, повідомив у вівторок Мін'юст США.

"Відповідно до рішення міністерства юстиції Facebook виплатить США цивільний штраф в розмірі $4,75 млн і до $9,5 млн постраждалим від передбачуваної дискримінації з боку Facebook. Крім того, компанія почне навчати співробітників вимогам щодо протидії дискримінації відповідно до Закону про імміграцію та громадянство", - йдеться в повідомленні, поширеному на сайті Мін'юсту.

Як зазначили у відомстві, штраф, виписаний Facebook, є найбільшим за всю 35-річну історію положення про заборону дискримінації за Законом про імміграцію та громадянство.

У Мін'юсті нагадують, що в грудні 2020 року відомство подало позов щодо Facebook, стверджуючи, що процес прийому на роботу в компанію "дискримінував співробітників через їх громадянство або імміграційний статус в порушення антидискримінаційного положення Закону про імміграцію та громадянство".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА