20:27 18.10.2021

У Кривому Розі знайшли мертвим брата загиблого два місяці тому мера міста

2 хв читати
У Кривому Розі знайшли мертвим брата загиблого два місяці тому мера міста

Житель м.Кривий Ріг Дніпропетровської області був виявлений мертвим у власній квартирі без ознак насильницької смерті на тілі в понеділок, повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, не називаючи імені померлого.

Як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна", померлий є рідним братом мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, який був знайдений мертвим на веранді власного будинку 15 серпня. Брата звали Андрій Павлов, йому було 46 років.

"Тіло загиблого (Андрія Павлова - ІФ) виявив знайомий, який приїхав його відвідати. За день до цього потерпілий скаржився на проблеми зі здоров'ям... За попередньою інформацією, видимих ознак насильницької смерті на тілі загиблого немає", - йдеться в повідомленні поліції.

За даними правоохоронців, загиблий уранці зателефонував знайомому і попросив привезти води, а коли той приїхав, то Павлов уже був мертвий. "На місці працюють експерти та слідчо-оперативна група. Надалі тіло чоловіка буде направлено на проведення судово-медичної експертизи, яка має встановити причину смерті", - розповіли в поліції.

Як повідомлялося, мер Кривого Рогу Костянтин Павлов був виявлений мертвим на порозі свого будинку 15 серпня. Національна поліція України відкрила кримінальне провадження за ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Слідство розглядає три основні версії події - вбивство, самогубство, а також необережне поводження зі зброєю. Не виключається і версія доведення до самогубства. Зазначається, що на тілі загиблого було виявлено одне поранення з карабіна "Сайга". Вилучену на місці події зброю направлено на комплексну експертизу.

Позачергові вибори мера Кривого Рогу швидше за все відбудуться 27 березня 2022 року, прогнозує заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА