07:31 18.10.2021

На столичних Осокорках знайдено мертвим 60-річного чоловіка

1 хв читати
На столичних Осокорках знайдено мертвим 60-річного чоловіка

У Києві на дачному масиві Осокорки виявили тіло 60-річного чоловіка, який помер після падіння зі сходів у власному будинку, повідомила прес-служба столичної поліції.

"Попередньо встановлено, що 60-річний чоловік впав зі сходів у власному будинку, де проживав один. Потім піднявся і попрямував до кімнати на другому поверсі, де вже без ознак життя його виявила хатня робітниця. Згідно з висновком судово-медичного експерта смерть наступила в результаті закритої черепно-мозкової травми", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що тіло померлого виявила жінка і відразу повідомила в чергову частину столичного главку поліції. За її даними, в будинку на вул. Садовій вона виявила тіло чоловіка без ознак життя.

Як розповів начальник Дарницького управління поліції Олександр П’ятниківський, правоохоронці опитали сусідів і робітницю, яка допомагала чоловікові в будинку.

За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство з позначкою "нещасний випадок".

Досудове розслідування триває.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА