10:00 13.10.2021

МОЗ України ініціює дострокові шкільні канікули

1 хв читати
МОЗ України ініціює дострокові шкільні канікули

Міністерство охорони здоров'я України ініціює дострокові шкільні канікули з 18 жовтня.

Як повідомляється на сайті відомства, Держкомісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС) 12 жовтня підтримала пропозицію Міністерства охорони здоров'я рекомендувати Міністерству освіти і науки перенести початок осінніх канікул у навчальних закладах на 18 жовтня 2021 року.

"Ситуація з захворюваністю на коронавірусну хворобу погіршується, зокрема, щодня у сотень дітей виявляють COVID-19, а тисячі учнів разом із вчителями відправляють на ізоляцію через виявлені випадки COVID-19. Достроковий початок канікул для школярів дасть змогу вплинути на поширення коронавірусної хвороби шляхом зменшення активності громадян та кількості не обов'язкових соціальних контактів", - цитує прес-служба Міністерства охорони здоров'я міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка.

Міністр нагадав, що педагогів внесено до переліку професій, представники яких мають бути обов'язково вакциновані від COVID-19.

"Якщо до листопада співробітники сфери освіти не матимуть щеплення проти COVID-19, то будуть відсторонені від роботи на період карантину без збереження заробітної плати", - уточнює МОЗ.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА