08:38 28.09.2021

Заміну голів парламентських комітетів у Трускавці не обговорюватимуть

2 хв читати
Заміну голів парламентських комітетів у Трускавці не обговорюватимуть

Депутатська фракція "Слуга народу" на своєму виїзному засіданні в Трускавці 1-2 жовтня не планує обговорювати питання про заміну керівників комітетів Верховної Ради, заявив голова фракції Давид Арахамія.

"Я чув сьогодні вперше цю інформацію від одного з голів комітету, який мені зателефонував і каже: "Журналісти запитують, чи справді у нас є кадрові питання щодо голів комітетів на нашій нараді..." "У нас не планується обговорення жодних питань про голів комітетів. Ця інформація у якийсь спосіб у повітрі витала, і тому я офіційно заявляю, що таких змін ми не очікуємо", - сказав Арахамія в ефірі телеканалу "Україна-24" в понеділок увечері.

Як повідомлялося, 1-2 жовтня в місті Трускавці (Львівська область) відбудеться виїзне засідання фракції "Слуга народу".

Спікер фракції Юлія Палійчук інформувала, що в цьому виїзному засіданні візьмуть участь президент України Володимир Зеленський і представники всіх гілок влади.

Теми майбутньої наради: обговорення стратегії влади на наступний рік, досягнень за минулі два роки і план законопроектних робіт.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Трускавці серед кадрових питань обговорюватимуть заміну спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, чотирьох міністрів і декількох голів парламентських комітетів. Своїх посад, зокрема, нібито можуть позбутися голова бюджетного комітету Юрій Арістов, голова комітету місцевого самоврядування та регіональної політики Андрій Клочко, а також керівник комітету з питань освіти науки і інновацій Сергій Бабак і Дмитро Наталуха, який очолює комітет з питань економічного розвитку.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА