19:56 22.09.2021

Зеленський не змінить свій графік заходів та зустрічей у Нью-Йорку через замах на Шефіра

1 хв читати
Зеленський не змінить свій графік заходів та зустрічей у Нью-Йорку через замах на Шефіра

Президент України Володимир Зеленський заявив, що не планує змінювати графік своїх заходів та зустрічей у Нью-Йорку через замах на свого помічника Сергія Шефіра в Україні.

"Давайте говорити відверто. Якби я не мав того статусу й довіри і не був би президентом України, то мій пріоритет був би перебувати з моїм товаришем, але ми розуміємо, що насамперед я президент, а потім батько, чоловік, син і товариш. Такі пріоритети розставило мені життя. Я президент і я маю представляти насамперед державу. Зірвати зустріч із прем'єр-міністром (Великої Британії - ІФ) Джонсоном, наприклад, яка дуже важлива... Велика Британія країна, яка нас справді дуже сильно підтримує. Зірвати ці зустрічі, я вважаю, я не маю права. Я їх проведу і обов'язково представлятиму Україну протягом свого виступу на Генасамблеї ООН", - заявив Зеленський журналістам напередодні свого запланованого виступу на Генеральній асамблеї ООН у Нью-Йорку.

Він додав, що повернеться до Києва одразу після виступу у рамках 76-ї сесії Генасамблеї ООН та проведення низки заздалегідь запланованих зустрічей із президентами інших країн, інвесторами та представниками бізнесу в США.

"Після цього ніхто не відпочиватиме, і ніхто не залишатиметься ночувати (у Нью-Йорку - ІФ). Одразу після цього поїду додому і вже займуся цим процесом (замах на Шефіра - ІФ) детальніше", - резюмував президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

Генштаб ЗС України: Українська авіація за добу завдала 11 ударів по локаціях військ РФ

Генштаб ЗС України: За добу відбулося 87 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 22 атаки ворога

Сили оборони України не підривали міст через канал Сіверський Донець-Донбас

Армія РФ завдала авіаудару по Костянтинівці, поранено чотирьох людей

Зеленський вручив нагороди воїнам-піхотинцям

Унаслідок обстрілу дронами-камікадзе в Нікополі пошкоджена лінія електропередач, люди не постраждали - Дніпропетровська ОВА

Україна вже отримала партію ракет для ЗРК Patriot - Міноборони Іспанії

МЗС Франції спростувало інформацію про те, що в Україну було відправлено французькі війська

Польща продовжить абонплату за надані термінали Starlink - віцепрем'єр Федоров

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА