21:21 19.09.2021

Три трупи виявлено біля польсько-білоруського кордону - прикордонна служба Польщі

1 хв читати
Три трупи виявлено біля польсько-білоруського кордону - прикордонна служба Польщі

Поблизу польсько-білоруського кордону знайдені тіла трьох осіб, повідомили в польській прикордонній службі в неділю.

"Сьогодні, 19 вересня, в прикордонному з Білоруссю районі виявлено трупи трьох осіб", - йдеться в повідомленні прикордонної служби в Twitter.

Тим часом у білоруському прикордонному комітеті в неділю повідомили, що біля села Лісове в метрі від білорусько-польського кордону 19 вересня виявлено тіло жінки без ознак життя. Поруч із тілом знаходилися троє дітей віком, імовірно, від 7 до 15 років, а також чоловік і жінка похилого віку.

За інформацією білоруського прикордонного комітету, поблизу місця виявлення на контрольно-слідової смуги зафіксовані "явні ознаки волочіння тіла з Польщі до Білорусі".

У Слідчому комітеті Білорусі в свою чергу поінформували, що загибла - громадянка Іраку 39 років. Жінка була виявлена без взуття, слідство не виключає, зокрема, і версію настання смерті від переохолодження.

Цього року через кордон з Білоруссю в Литву, Латвію і Польщу потрапили кілька тисяч мігрантів, переважно з Іраку. У Литві і Польщі через кризу з мігрантами ввели на кордоні надзвичайний стан. У Європі називають незаконну міграцію з території Білорусі "гібридною агресією" "білоруського режиму".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА