19:41 09.09.2021

ЄС виключив шість країн і додав одну до списку рекомендованих для зняття обмежень на поїздки в Євросоюз

1 хв читати
ЄС виключив шість країн і додав одну до списку рекомендованих для зняття обмежень на поїздки в Євросоюз

Європейський союз виключив Албанію, Вірменію, Азербайджан, Бруней-Даруссалам, Японію і Сербію, додавши Уругвай до списку країн, для яких рекомендується зняти обмеження на поїздки.

Відповідне рішення оприлюднене в четвер у Брюсселі.

"Після розгляду відповідно до рекомендації про поступове скасування тимчасових обмежень на несуттєві поїздки в ЄС, Рада оновила список країн, особливих адміністративних регіонів та інших утворень і територіальних влад, для яких слід зняти обмеження на поїздки. Зокрема, до списку було додано Уругвай, а зі списку виключені Албанія, Вірменія, Азербайджан, Бруней-Даруссалам, Японія і Сербія", - наголошується в повідомленні.

Таким чином, зараз у списку країн, для яких рекомендується зняти обмеження на поїздки, знаходяться тринадцять країн, включно з Україною. Крім неї, до списку увійшли також Австралія, Боснія і Герцеговина, Канада, Йорданія, Нова Зеландія, Катар, Республіка Молдова, Саудівська Аравія, Сінгапур, Південна Корея, Уругвай і Китай, за умови підтвердження взаємності.

Як передбачено в рекомендації Ради, цей список буде і надалі переглядатися кожні два тижні і, в залежності від обставин, оновлюватися.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА