08:11 04.09.2021

Меркель відвідала постраждалі від липневої повені землі

1 хв читати
Меркель відвідала постраждалі від липневої повені землі

За півтора місяця після сильних повеней на заході Німеччини канцлер Ангела Меркель знову відвідала федеральну землю Рейнланд-Пфальц, що знаходиться в долині річки Ар, повідомляє в п'ятницю радіостанція SWR.

"Багато чого вже зроблено і розчищено, але будуть потрібні роки, щоб відновити цей збиток несумірних масштабів", - заявила канцлер ФРН на прес-конференції.

Меркель у супроводі прем'єр-міністра федеральної землі Малу Драєр вирішила особисто перевірити, як відбуваються роботи з очищення території від наслідків природних катаклізмів. У рамках візиту вони також зустрілися з місцевими жителями, які постраждали від негоди.

"(Постраждалі - ІФ) можуть бути впевнені, що їм і надалі допомагатимуть... Ми про них не забудемо", - наголосила канцлер.

У липні, за кілька днів після сильних повеней Меркель вже відвідувала регіон і обіцяла надати всебічну допомогу для його якнайшвидшого відновлення. Вона також дала обіцянку знову відвідати долину річки Ар за деякий час.

У липні 2021 федеральні землі Північний Рейн-Вестфалія та Рейнланд-Пфальц пережили сильні повені. У результаті негоди загинули близько 200 людей, багато місцевих жителів залишилися без даху над головою.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА