08:59 25.08.2021

Разумков: Парламенти України та Чехії мають багато спільних справ для реалізації

1 хв читати
Разумков: Парламенти України та Чехії мають багато спільних справ для реалізації

Парламенти України та Чехії мають багато спільних справ для реалізації, вважає спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков.

"Цінуємо те, що ви представляли Чехію на "Кримській платформі" на такому високому рівні. Сподіваюся, що співпрацю на цій арені буде продовжено, і загалом у напрямі деокупації Криму, і в парламентському вимірі... Упевнений, у нас багато спільних справ, які ми зможемо реалізувати", - сказав Разумков на зустрічі з главою сенату парламенту Чеської Республіки Мілошем Вистрчилом.

Як повідомляє сайт українського парламенту, сторони висловилися за посилення співпраці Верховної Ради України та обох палат парламенту Чехії.

Разумков і Вистрчил також обговорили питання сприяння з боку парламентів України та Чехії щодо співпраці в бізнесі двох країн.

Спікер українського парламенту відзначив зростання товарообігу між двома державами та наголосив на необхідності обміну інвестиціями. За його словами, ВР уже ухвалила низку законів і продовжує працювати над створенням умов для залучення інвестицій в Україну, і пріоритетом на цьому шляху є судова реформа.

Крім того, Разумков і Вистрчил обговорили питання протидії пандемії коронавірусу. Голова українського парламенту подякував Чехії за підтримку, яку вона надала Україні для боротьби з COVID-19, і за її принципову позицію в питанні територіальної цілісності України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА