20:46 22.08.2021

Зеленський про парад до 30-річчя Незалежності: Україна повинна показати свої військово-технічні досягнення і витрати на силовий блок

1 хв читати
Зеленський про парад до 30-річчя Незалежності: Україна повинна показати свої військово-технічні досягнення і витрати на силовий блок

Президент України Володимир Зеленський, коментуючи майбутнє проведення святкового параду до Дня Незалежності, заявив, що хотів би продемонструвати до ювілею військово-технічні досягнення держави і, відповідно, вкладені в силовий блок бюджетні кошти.

"У такий важливий рік, під час найважливіших самітів ми повинні показати все, що є в Україні - якої якості, якого рівня. Ми постійно збільшуємо бюджет для наших військових. Я цим пишаюся. І я хотів би, щоб на 30-річчя нашої незалежності, а я буду говорити вже - відновлення нашої незалежності -ми повинні показати всі наші досягнення і парад. Ми покажемо нові танки, ми покажемо наші літаки, вертольоти, ми покажемо, як за останні 2 роки змінився технічний склад нашого Міністерства внутрішніх справ - це не лише Національна поліція, це і прикордонники, це і вертольоти ДСНС, це не лише українські вертольоти, але і французькі... ", - заявив Зеленський в інтерв'ю на телеканалі "Інтер" у неділю.

Він також додав, що "люди повинні побачити, на що держава витрачала гроші".

Як повідомлялося, у 2019 році президент України скасував проведення парадів до Дня незалежності, направивши, замість цього, 300 млн. грн. коштів на премії військовим.

У 2020 році Зеленський також скасував проведення військового параду, прокоментувавши, що "військова техніка має бути присутня на передовій, а не перетворюватися на атракціон".

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА